...jag kan inte kolla i kors...

 

Heloo gott folk! Min blogg är lite döende. Jag har mycket på schemat. Har inte riktigt tid för bloggande och fotande. Tänkte jag skulle informera er om det bara. Kommer blogga så mycket jag kan, när jag kan. :)

 

Kramar! ♥

 

Update: Märkte ni att jag lyckades göra ett inlägg utan rubrik?! Haha! Fett coolt, jag trodde inte alls det skulle funka. Vill ni veta hur jag gjordeeee? ;D


Lanskaps-debut

Jaa.. Ett gråfilter vore ju rätt trevligt, men har man inge sånt får man försöka utan. Gick sådär... Är de första riktiga landskapsbilderna jag tagit men min kamera (faktiskt! lite konstigt..) så de blev inte perfa (känner mig cool, perfa, höhö)

Obeservera kabeln i vänstra hörnet, hahaha. Mucho störande.

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

Som sagt, första gången. Då är det väl godkänt ändå?

 

Bilderna är från sommarlovet. Dalarna. Mycket trevligt hade vi det där uppe. Denna utflykt tog vi en snabbis medan regnet inte föll som småsten.


Stina i Sandsjö II

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

Foto: Jag  Make-up: Jag  Modell: Stina

 

Den svartvita är min absoluta favorit från denna plåtning. Jag blev så nöjd med den att den fått sig en plats på min fotovägg (jag ska visa er rummet när det är 100% klart) det är en av de bästa bilderna jag tagit, enligt Ebba. Stina gjorde ett bra jobb som modell :)


Stina i Sandsjö

Okej, jag fortfarande lite flömm. Men iallafall hade jag tänkt städa mitt rum (nej, mamma hade tänkt att jag skulle städa mitt rum) men sen tvingar mamma iväg mig till stugan, så det hann jag inte. Joo, visst jag har fortfarande lite tid på mig. Men jag har ändå ingen större lust. Höhö.

Så därför kan jag visa er de serösa bilderna jag skulle ha visat er förut, ni vet när jag visade er en tejprulle istället..? Haha.

 

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

Foto: Jag  Modell: Stina  Make-up: Jag

 

Bilderna är från Sandsjö. Vi stack ut alla tre på en liten plåtning. (vore kul att se dina bilder också, Karro!) Vad tycks? Blev mycken nöjd med några bilder, faktiskt.

Vilken av dessa är bäst? Svartvitt eller färg? Kritik, snälla!


Serösa bilder

Jag blev fett flummmmmig nu helt plötsligt. Liksom ba yeah, men iallafall tänkte jag visa lite seriösa bilder, var så hemskt länge sen jag gjorde det. Fotoblogg vare, liksom. Tjullululululu. Jag är så mysko idag. Haaaahaaa.

Hahahaha min serösa bild. Shit jag får ta bilderna i ett annan inlägg. Nu måste jag anti-flumma mig lite och blablabla. Ses!


Så skönt vare. Så skönt äre.

Ännu en random bild från i sommras. Denna på mig.

 

Det är inte skönt att vardag (den oerhört trista vardagen) börjat igen. Meeeen vad kan man göra? Det var skönt i somras, jag hade en bra sommar. Nu är det slut och det är väl bara att göra det bästa av situationen liksom.. Försöker peppa mig själv, haha.

 

Idag på Skansen gick det bättre än förväntat. Det var inte så farligt väder. Vi slapp regnet och senare blev det faktiskt väldigt varmt. Fast värmen var inte riktigt uppskattad eftersom jag hade klätt mig för betydligt kallare temperaturer. Svettigt.

 

Snart drar jag iväg på fotbollsträning. Suck. Hahah, jag är typ inte pepp på något alls.

 


Skanseeeeen mu mjau bää

Random bild från Portugal

 

Vi ska till Skansen idag med skolan. Är lagom taggad -det ösregnar ute. Men det kanske finns plats på något fik någonstans. Efter skansen ska jag kanske få träffa min kompis kompis. Bara så ni vet liksom, anteckna anteckna.


Upp och ner hit och dit, pilsner en björn!

Vi har gjort det igen! The famous film-team som består av mig själv, Stina och Karro har lyckats ännu en gång. Muhhahaha. Älskar att göra filmer. Fick för oss att göra en idag, och så fick det bli. Och nej, jag går inte normalt. Jag går inte konstigt bara för att jag har klackar, utan för att vi gör en konstig film. Tjoho, haha.

Karro filmade. Jag och Stina var "skådisarna". Alla valde musik. Alla bestämde redigering (klippning mm)


Sandsjö, oh yes!

Jag har som sagt mycket bilder att visa. Bilder från Portugal, Sandsjö och olika plåtningar jag gjort de senaste månaderna måste publiceras. Jag prioriterar bilderna från Sandsjö och sen Portugal så får vi se hur det går helt enkelt!

Sandjö alltså:

Bilderna är tagna med systemkamera, men jag har inte direkt lagt ner mycket energi på att få dem bra.  Fotatde till och med i Auto-läge för det mesta, vilket jag aldrig gr annars. Ville inte direkt tråka ut mina vänner med att ta avancerade bilder haha!

Jag, Karro och Stina alltså. Stina goes Barbie, Karro and I... crazzzy.

 

Stina och Karro. Stina kent-frälser Karro haha.

Elizabeth Swan i pannan.

Eftersom vi var dömda till en veckan innesittande pga regnet som lste ner nästan hela tiden bev det mycket kortspel, snackande och spel-spelande. Det vi gjorde mest var att sätta lappar i pannan på varann, haha, men ni vet, den där leken där man ska gissa vem man "är".

 

Yess, mer seriösa bilder, liksom bilder jag tagit för att ta.. snygga bilder (haha) och inte bara spara minnen, kommer snart upp.

 

 


Så lite tid! Ljusfest!

Hah, jag känner mig asstressad och skolan har inte ens börjat än! Tänk vad stressad jag kommer bli när det är läxor och skit då! Haha. Men iallafall har jag asmycket bilder jag vill visa men väldigt lite tid! Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Tänkte att jag kunde visa er bilderna från ljusfesten nu iallfall.

Medan jag väntar på att min dator ska lugna ner sig och ta sin hjärna till rätta (och föra över bilderna från igår) kan jag berätta vad Ljusfesten är för något!

Haha, fett avancerat det låter men, jaja, Ljusfesten är en fest (jajamen!) som hålls varje år i mitt kolonistugeområde (långt ord). Alla turas om att anordna festen. T.ex var det vi förra året och det var grymt tråkigt. Men iallafall heter det Ljusfesten för att alla smyckar (haha kul ord) sina trädgårdar med tända ljus. Det är fest uppe på festplatsen och alla festar, pyntar trädgårdar och tittar på varandras trädgårdar. Förra året gjorde jag och Stina en mordplats. Jag la mig ner på marken och Stina placerade ljus efter min siluett. Det blev mycket coolt och alla stannade och tog bilder.

Även detta år blev vår trädgård en succé (jaa, man måste få skryta lite), men i år hade vi ett betydlit snällare tema, nämligen ett zoo!

En elefant, en giraff och en kamel. Haha, vi är så fyndiga ^^

Ebba hade med sig stativ så vi kunde fota med härligt långa slutartider. Orkar inte skriva inställningarna på alla, men ju längre tid ju längre  (vad heter det?!) "stjärn-ben".

 

 

 

 

(Det blev många paranteser i detta inlägg, haha)


Bildbomb a la Portugal

Förstår ni hur rädd jag var? Haha världens adrenalin.

Astrid, jag och Ebba. Glada små tomtar i en mycket befolkad pool.

Fatta vad arg jag blev på den här stolpen. Haha riktigt surt. Vi åkte buss när jag tog den.

Hahahaha klockren bild!

Jag och Ebba med varsinn wonderbahr glass ♥

Jag hade inte med mig min systemkamera, därav ganska dålig bildkvalitet, men ni ser iallafalll vad det är på bilderna.. I hope! Fortsättning följer, blir för jobbigt o kolla igenom alla bilder i ett o samma inlägg, eller hur?

 

Nu ska jag packa, ska sova ute i stugan ikväll. Det är ljusfest där. Bilder och förklaring på "ljusfest" får ni imorgon eller i övermorgon.  Vi hörs!


I'm back!

Hej hej! Tänkte jag skulle slänge iväg ett litet snabbt inlägg till er och berätta att jag är tillbaka. Sorgligt, för det betyder att jag inte har något bättre för mig (haha) men också väldigt kul för jag har saknat att skriva av mig och jag har tonvis med bilder att visa er. Lite ironiskt att det blir det bildlöst inlägg jag återvänder med, haha, men jag ska snart lägga upp massa trevliga (och mindre trevliga) bilder.

Om ni undrar var jag varit så har jag -dumdumdum- varit i Portugal och Dalarna, exklusivt, huh?

Mina planer för de kommande veckorna:

  • Inte sörja att vardagen återvänt. (som om det kommer gå att inte sörja skolan...)
  • Bättra på designen.
  • Plåta asmycket!
:D

Jag hör av mig imorgon, då ska jag även visa bilder från Portugal! Kramar!

Imorgon imorgon imorgon imorgon..! I CANT WAIT!

Hej igen! Har ni saknat mig? Höhö. Imorgon händer något stort. Jag kommer vara den lyckligaste människan på jorden för nu, nu äntligen, överlever min ekonomi om jag köper skorna. I flera månader har jag drömt om dessa skor. Och som jag älskar dem. De är de skönaste, snyggaste skorna i hela min värld..!


RSS 2.0