LOOOV! :D

JAAAAAAAAAAAA! LOOOOV! At last! Stressen är över! Jag har skrivit ut alla bilder, packat och fixat allt papparsarbete, och sist men inte minst har jag ändå lyckats med alla prov!! Gludstjärna till mig!


Skolstressen är äntligen över (för en vecka) och det är också under denna vecka ni kommer att bli utan uppdatering, för jag ska åka bort ;D Skidsemester i Fjätervålen! ♥

När jag kommer tillbaka får ni se fina bilder ^.-

Löööööv!
(ska upp 6 imorrn, så hejdå!)

Jaha... varde rubrik!


Hahahaha! Ignorera bilden, har inget med inlägget att göra, fick bara en liten impuls. Jim är viking ;D

Asså, hallå bah!

Jag vet inte varför jag skriver egentligen, jag menar det är ju ingen som vill att jag skriver. Jag har typ abara fått en kommenter den här månaden liksom... Ni finns där, ni läser, visst statistiken är ju verkligen inte vad den var förr, men aksodghp aighd. :(

Jag hade mina aningar...I knew it!

Det här coola killen går på min skola, och tänk så rätt jag hade i att han var musikintresserad :) Fett duktig han var också!

Stipendiumansökan

Jo! Nu smäller det! Jag söker stipendium till min ljuva kamera. Här är bilderna jag har valt ut att skicka in (som förhoppningsvis stärker min ansökan)Ge mer än gärna kritik. Jag kanske kommer ta bort någon/några av dem, t.ex. den på ljuset hänger löst.

Tjo!


Kaos

Jag skriver nu mitt i allt kaos just för att ni ska få ta del av detta kaos. Jag har en lång lista

 • Fixa mammas present
 • Fixa ID-kort
 • Gå till Banken
 • Plugga till torsdagens franska prov (död)
 • Fixa alla fotbollspapper
 • Lämna in alla fotbollspapper
 • Hitta Astrids kamera
 • Packa till fjällen
 • Få rektors underskrift på stipendiumansökan
 • Beställa personbevis
 • Köp bläckpatroner till skrivaren
 • Skriv ut bilderna till ansökan
 • Posta ansökan
 • Dö inte
Jag tänkte i måndags att det skulle bli en typ... lugn vecka. Bara ett prov. Men tänk så fel jag hade.

Deal? - Deal.

Okej... jag kan ha gjort något mycket dumt... Jag skulle ju ha stickat en halsduk till pappa i julklapp, den blev inte klar... Och nu har jag gjort en deal med min far:

Jag får inte köpa min systemkamera fören jag har stickat klart halsduken.
Ooops. Kanske inte var så smart...


Så när den här halsduken är klar...


Får jag köpa min älskling...Mästerfotografen i skridskorFör en gångs skull har jag inte gamla bilder. Som ni kanske gissat var det skridskor på gympan idag. Alla var jättesnygga i världsklass låne-hjälmar. Jag hade en rööd ^^ haha. Jag finns inte med på bild eftersom det var jag som gled runt och lekte mästerfotograf ;)

Det är så sjukt jobbigt i skolan och har varit det i över en månad. Blääää! Jag tänkte i måndags "jaa, äntligen en lugn vecka utan prov och mycket läxor", låt mig bara säga att jag misstog mig grovt.

Om jag skaffade min systemkamera nu skulle livet vara sååå myyycket roligare. Men nej, det går inte. Tyvärr så har jag fortfarande inte råd ;/

Kramar

Skoltrött och med tandverkSaknar sjuan, då behövde man inte kämpa så mycket i skolan... Vi fick göra roliga saker som på bilden ovan. ^^

Har matteprov imorgon, och även ett läxförhör i franska och ett ev i engelska... inte kuuhl.

Mina tänder veeerker. Känns som varenda tand sitter lös, men mina kompisar säger att mina tänder redan blivit rakare! Är det möjligt? tänker jag. Och när man kollar sig i spegeln så stämmer det faktiskt! Wow, kommer ha spikraka tänder nästa vecka ;D haha. Men 2 år... kommer jag behöva ha den så länge? "/

Iallafall kommer jag hem, sätter mig vid datorn för att skjuta upp läxorna, öppnar internet (facebook som startsida) och ser att jag fått en liten alla hjätans dag-present! :D facebook kanske inte räknas riktigt, men ändå ♥
Haha, det var från en kille i AB, jag blev väldigt förvånad XD Man blir ju glad, även fast han antagligen skickade till alla :) Men det var lite komiskt, för när jag sen kollade vem som var min "love of the day" blev det just han. Haha!

Vad har ni för planer inför alla-♥-dag? ;)

Läderrumpa

Haha, (ignorera rubriken) - internt skämt-.

Tjupp. Här sitter man på ett block och skriver om ingenting. Ska snart iväg och sjunga. Om ni undrar varför jag inte skriver är det för att ni aldrig gör det... Kommentera. :( Roligare då :)

Hah idag på NO:n så var det lite kul... Vi har börjat med kärlekstema nu så man satt i grupper och skulle hitta på så många synonymer till snopp, snippa och sex som möjligt XD sjuk lektion.

LUKE'S LASERSVÄRD!

omg omg omg! måste sticka nuu! Haha. hejdå!

Bara för att jag längtar till våren


Ett av de starkaste vårtecknena där jag bor är när denna börjar sruta vatten ♥Blir man inte sur när man ser dessa bilder? Jag. Vill. Ha. Vår!

Syskonkärlek och en blivande vårsol


Tre systrar (Astrid, jag, Ebba) i väntan på tåget hem från Kiruna. Haha. Utmattade och superflum. Spelade in många filmer som jag kollade på här om dagen. "Du vet inte vad jag gör under vanten." HAHA! ingen fattar.. x)

Nähä. Ingen Ebba idag alltså... Så synd. Men imorgon ska vi på bio och se AVATAR (det blir min tredje gång ^^) i 3D så då får jag träffa henne.

Har ni förrestan märkt att solen värmer liiitelitelite?? :D Snart vår? Nej, bara feb... men snart kanske? det brukar väl börja värma runt march?

Foto: Clara. Canon 450D

Längtar tills man kan göra sådär... Längtar faktiskt sjukt mycket. Fast först sportlov. Då får man åka skidor och snowboard ♥♥ två av de saker jag älskar mest här i livet.

Skola=ett skäl att hata vardagarJag är så trött. Hade prov idag. Slutade 15:15 ungefär och då måste jag ruscha iväg till hemspråket som började 15:00. Och nu ska jag göra mig i ordning till fotbollen som börjar 18:00 och håller på 1h 30min. Jag kommer dö.

Dessutom kommer jag missa en inomhuscup i helgen. Den håller på från 00:00 till 06:00 på söndag (tiiiidigt). Jag missar den :( har konsert på söndagen, då tror jag det är bra om jag inte varit uppe hela natten och spelat. :'(

Alla älskar Rob
Alla vet ju att det inte är jag som gör Nemi. Tog dem från dn's hemsida.

Haha

uppdate: Sorry man ser inte så mkt...

RSS 2.0