Skor e fina

Skorna har ingenting med texten o göra.. det gick inte o ladda upp nya bilder haha

 

Tjah! Packar inför skoldagen imorgon. Vi har filmfestival nu, vilket innebär: Inga lektioner -bara film! Wiiee! Ska visa upp elevfilmer sen också. Det kommer bli kul.

 

Imorgon ska man klä ut sig till en filmkaracktär. Jag ska va Alice i Underlandet :)


Detta är inte slapptJag blir långsamt men säkert plågad till döds av alla läxor. Just nu sitter jag med bilden och svenskan om vartannat och försöker få något gjort. Imorgon ska det vara klar nämligen! Önskar att man bara kunde sova järnet. Som min unge herre på bilden där uppe. Jaa, lite avis är man..

FOTOMÄSSA IIÄnnu en bild från mässan, denna med en lite annorlunda redigering. Brukar inte köra så mycket med tröskel, men detta tyckte jag blev riktigt snyggt :)

FOTOMÄSSANFotomässa. Haha, när jag gick in i hallen och såg alla dessa fotonördar (mitt sanna folk) tänkte jag: Jag är hemma.

Min pappa, som var min date till evenemanget (Lite tragiskt? Inte så farligt) shoppade loss på julklappar till mässpriser, men jag kan inte säga vad han köpte för det har jag lovat att glömma bort för alltid! Talar om det på julafton ;)

Ser fram emot april 2011, då ska jag till fotomässan i Göteborg tillsammans med syster Ebba :)

Gymnasiehög

Fotomässan idag var härligt underbar! Synd bara att när man kommer hem alldelless lycklig möts man av ett berg av gymnasiebroschyrer som måste läsas. Måste hålla koll på öppet hus och grejer. Inte roligt alls.

 

Kommer att skriva om fotomässan imorgon. Nu måste jag jobba mig igenom denna decimetertjocka hög av ångest. Bye! ♥


Stressig Helg oh lalaGymnasiemässa, fotomässa, advent, läxor, städa, läsa broschyrer, välja gymnasium, planera öppet hus, vila inför nästa vecka, planera julklappar, betala skulder, vara ascool, ta över världen och sist men inte minst blogga! Jaa, det är sannerligen en stressig helg denna vecka! Längtar till imorgon. Fotomässa! Ahhhhhh!! :D Fast ett problem: Har ingen att gå med.. haha! Men men jag får väl lalla runt ensam med min kamera och sukta efter alla coola saker. Längtar.

Men vet ni vad! Nu tror jag bestämt jag ska ta o fota vatten. Det är galet roligt och jag kommer ännu mer efter i min planering. Jaa, så gör jag!

I stressiga tider behövs en super-smoothie

Okej, här siiter jag och latar mig framför datorn. Lat som jag är. Har mycket att göra, men jag pallar inte göra allt riktigt ännu ;)

Ligger efter i skolan. Det suger. Och vanlijyoghurten är slut så jag kan inte göra min smoothie! Har väldigt svårt att plugga eftersom jag blir så socckersugen när jag gör tråkiga saker (haha) och då sitter en smoothie perfekt. Så ingen smoothie - inget plugg.


Gymnasiemässa vs Fotomässa
Nu när kameran är back on track (JAAAAAAAAAAAHHH!) så har planerna inför helgen återgått till det ursprungliga. Jag ska gå på både fotomässan och gymnasiemässan. Idag och på lördag ska jag på gymnasiemässan. På lördag och kanske även söndag ska jag på fotomässan :)

Livet är underbart ibland.

Puss på Fotomässan
Puss på mig själv för att jag håller min kamera jättekonstigt på bilden
Puss på min katt som för tillfället är riktigt bad-boy och tuggar på min dator (!) och blir läskig på webcam-bilder
OCH PUSS PÅ MIN KAMERA!!♥

GLÄDJE LYCKA UNDERBART OCH HÄRLIGT!!

MIN KAMERA FUNKAR IGEN!! Problemet jag hade i förra inlägget är fixat. Jag är så jävla lycklig nu!

"#¤%&////&%¤%&?)(Q"W=¤&/%


Asså fy fan. Sitter här och gråter. Varför? För livet gav mig just ett stort jävla knytnävslag i magen. Min kamera är trasig. Två dagar innan fotomässan och min kamera är trasig. Asså jag finner inga ord. Helt jävla heartbroken här borta. Fy fan. Helvete!!! Jag pallar inte. Jag har ju längtat ihjäl efter den här veckan i över ett halvår. Och så går min kamera sönder. Allt förstörs!! Min käraste ägodel går sönder! 2 dagar innan mässan!!

KAN NI FÖRSTÅ HUR JÄVLA LEDSEN JAG ÄR?!

Fixad!

Note to myself


Note to myself: Ha inte en penne i handen när du pratar.

Jag kan inte låta vanliga pennor vara. De är alldelless för roliga att ta sönder för att jag ska kunna motstå det! Därfär kan jag bara ha stiftpennor. Nu ligger det alltså en hög med trä på bordet. Typiskt mig.

there goes the sunDet blir mörkt fort nu.. Det är svart redan vid fyra. Och isigt är det också! Men snart är det jul, bara en månad kvar! Det är mysigt. Ska trixa ihop en liten mysig önskelista ;)

Inte sugen på plugg

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

 

Jag är så galet sugen på att fota vatten men, guess what, jag har läxor som måste tas omhand innan jag kan leka ;(

 

Jag hade ett matteprov idag, hemska måndag, och det gick inte bra. Inte bra alls. Men det gör väl inte så mycket antar jag... Bara att man gärna vill ha ett lysande MVG (eller iallafall ett VG) på varje prov ;)Supersöta Silver-Stina


Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II


Sockersöt bild på Stina! Hon drev bara, men man kan ju bara älska den!! Haha.

Iallafall har jag försökt ladda ner en testversion av photoshop hela helgen, eller snarare hela veckan, men det har inte lyckats. Vill stampa min dator till smulor och spola ner dem i toaletten ibland... men jag skall få det o funka!

Det är inte ett apelsinträd

Canon EOS 450D + EF 1.8 II

 

Fin bild på min syster från i somras. Jag stör mig så otroligt mycket på det orangea i bakgrunden bara. Det är ju inte ett apelsinträd liksom! Haha, jag förstår inte vad det är.


Smyckes-Beroende Liten Flicka.


Alla fina smycken, så fint upplagt på mitt fina köksbord, utomordentligt fint fotograferade.

I helgen lyckades jag, som sagt, spendera en hel massa pengar! Mycket av denna massa av pengar gick till (hah, måste bara påpeka: jag var på väg att skriva dill) denna massa av smycken! Jag älskar smycken och jag känner mig osäker om jag inte har smycken på mig! Haha! Men är det verkligen så konstigt då? Om man tänker efter lite grann. Man blir ju faktiskt strålande snygg. ;)


Snüggah Stina II

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 IIMina bästa (och värsta) vänner. För tillfället.


Där har ni mina bästa, och värsta, vänner för tillfället: C-vitamin och halstabletter mot förkyldningen (lucia-övningen i skolan -behöver jag ens säga hur galant det gick med min hals?) samt läxor som måste göras. Meeeeen de kan nog vänta.. ett tag till. Läxberget är iallafall fasligt mycket lättare att bestiga denna vecka än vanligt så jag kan blogga på som en smurf i en racerbil. Typ.

Jag har suttit framför datorn och redigerat ännu en bild från plåtningen med Stina. Jag gick något överstyr (och jag tog inte en kopia av orginalbilden.. surt), men det går väl för sig ändå. Bilden kommer upp på bloggen om ett tag! :)

Snüggah Stinah

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

En av bilderna från plåtningen under lovet. Lite tragiskt att man bara kom ut och fotade en enda gång (och ljusförhållandena var ju inte heller sådär toppen) men Stina är ju så snygg så man smäller av en smula. Checka ögonen! Mücket fina!

Snart ska jag köpa mig ett stativ iallafall! Det är bara det att jag lyckats köpa upp sparpengarna lite sådär halvt smidigt... Men jag har skapligt mycket pengar kvar, så kanske nästa månad? (Vänner och familj kan hälsa julklappar bye bye -jag kommer vara ungefär lika rik som en sten)

ANKA!ehh yo bah liksom HEJ!

Varit så sjukt stressigt de senaste veckorna, och ni vet hur det blir då -jag försvinner spårlöst från datorn.

Håller för tillfället på att ladda ner det senaste gossip girl avsnittet. Jag är är ju freak, så...

Min syrra kommer hit i helgen och då kommer det fotas som fasen, kan jag lova!! Vi hade tänkt sticka in till Gamla Stan (sen kom snö-skiten och gjorde allt grått och slaskigt) och jag tror att de planerna kommer att utföras. Så jag får väl sätta på kit-objektivet... Klarar mig nog inte med 50mm.. måste ha vidvinkel "/ Ska jobba sönder sommarlovet sen (hemskt långt kvar bara..) så jag blir rik och kan skaffa tamrons 28-75 2.8 :D

RSS 2.0