Höstlov med stora planer

Snyggt där. Usch, måste ut och fota. Snarast.

 

Tillåt mig att skrika: JAAAA! LOOOOOOOOV!
Tack, haha.

Nej, men fasen vad skönt med lov! Gäller bara att inte bli sjuk (som jag alltid blir när vi blir lediga från skolan, suck och stön, grymt och nöff) men det ska jag nog klara av. Får vi hoppas.

Jag har stora planer för denna lediga tid. Positiva som negativa.

Tumme upp:
  • Jag ska göra min film!
  • Jag ska göra klart mitt rum! (Nej, jag kommer inte bli klar. Vakna upp Harriet)
  • Jag ska fota massor.
  • Jag ska sova sova och sova.
Tumme ner:

  • Jag ska plugga till No-provet vi har veckan efter lovet.
  • Jag ska plugga till Musik-uppspelet vi har veckan efter lovet.
  • Jag ska vara med mina vänner. Haha skämt o sido, det är inget negativt ;)
  • Jag ska sticka på mina vantar jag gör i skolan. Jag är t r ö t t på att sticka. Haha!
Rikligt med intressant information där uppe, men jag vet inte rikigt vad jag ska dela med mig av för intressant. Har inget roligt. Hoho jaja!

Man borde inte skriva när man är så här trött haha. Men god kväll på er alla iallafall!

Pling Plong

Heej alla där ute! Här sitter jag för mig själv och tecknar. Sitter även och funderar på hur min film kommer bli när den är klar! Så roligt om den blir bra!! Såg att blogg.se skaffat sig en ny funktion, ska jag ta och undersöka om en stund.

Mina vänner gick kilade just iväg på utvecklingssamtal, så nu är jag ensam. Åhh det är så jäkla skönt när det inte är mycket i skolan, som nu. Vi har nada. Haha, det är i och för sig bara imorgon kvar innan lovet, men ändå liksom. Inspirationen bara flyger upp i taget när man inte har massa böcker skräpande överallt. Härligt härligt!

Förresten, till alla er som har en mandarin i bakfickan -sätt er inte ner. Det gjorde jag. Efter att jag kastat in en madarin i väggen, men det är en lång historia. Hejsvejs!

Tillbaka för en tid framöver! weiii!


Ordeigaread, jag är lat. Hahah.

Nu är skolarbetet över för ett tag, jag har stickat klart halsduken (finally) och livet är på topp. Snart loov! Under lovet ska jag jobba stenhårt med filmen, fasen vad skoj det ska bli! Självfallet visar jag upp det färdiga resultatet här i bloggen sen!

Middag på jesses!!


Drar på middag på resturang. Godaste maten i världen. Lövbiffen på Jesses krog spöar alla andra maträtter, sorry blomkol, jag vet att det svider.

Men iallafall  -Grattis pappa på födelsedagen och tack för detta tillfälle att äta underbar mat!!♥

Update: Fint att man stavar fel också! ♥ AnstänDigt ska det ju vara!

Woohoo! Stativ på ingång?

:D måste bara få skriva av mig lite snabbt! Hittae nämlign et stativ för 800:- på blocket. Orginalpriset var 1125:- så HUR NICE?! :D Jag klickade iväg ett mail till kvinnan som säljer det, och hoppas på svar snart! :D:D:D:D:D:D:D <--- snygga smileys

Bloggpaus

från arkivet

 

Jag har, som ni märker, inte direkt bloggningen i fokus just nu... Det är så väldans mycket att göra hela tiden och jag hinner helt enkelt inte med. Helgerna är den enda tiden jag hinner, men ibland inte ens då. Så... Jag vet inte om jag ska kalla det en bloggpaus eller bara en "jag-bloggar-när-jag-har-tid-period", men hur som helst så kommer jag inte blogga så mycket under en tid framöver. Bajj!


Du behöver...


bts

Ny kategori o nytt projekt
Nu ska vi hälsa en ny kategori välkommen: Film!

Mitt film-intresse har ju vuxit kraftigt sedan jag köpte kameran, och jag har nu gett mig in på ett väldans projekt. Jag ska göra en tecknad film. För hand. Haha. Men iallafall så är de där filurerna där uppe, ta fram förstoringsglaset och microskåpet om ni inte ser, huvudpersonerna. Kan ni förstå hur kul jag hade när jag ritade draken?! (nej, det kanske ni inte kan..) Asså hahaha jag satt o garvade som jag vet inte vad.

Men nu ska vi iallafall hälsa denna kategori välkommen:

VÄÄÄÄÄLKOMMMEN KÄRA UNDERBARA KATEGORI, JAG ÄLSKAR DIG SOM MIN MAMMA. ♥

Hejdå.

Judit o Judit


Tillåt mig att skratta hahaha älska roliga reklamer!

Höstfärger
Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

Jag dör lite på himlarna... Måste skaffa mig ett gråfilter om jag ska fortsätta fota landskap. Iallafall är detta några av bilderna jag tog igår på min lilla (mycket kalla) fotopromenad.

Tillbaka med droppar och dunder
Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

Jah! Jag är nu äntligen tillbaka!! Har inte skrivit på... x antal dagar. Om ni räknar ut vad x är får ni MVG i matte, bara så ni vet. Åh! På tal om MVG fick jag detta underbara betyget på NO-provet. Mycket nöjd ^^

Jag blev så sugen på att fota vatten när jag såg att alla mina små fotobloggare, som jag följer så slaviskt, gjort det. Självklart blev det inte jättebra för det var första gången och blablabla, men jag är ändå asnöjd! :)

RSS 2.0