rip

Känner att jag glidit iväg lite från "fotoblogg"-grjen. Haha två inlägg på raken om tv-serier. Men jag måste bara... Asså jag säger bara r i p. :'(  Det är så det ska vara, i den där youtube-rutan där uppe. Inte som det nya.... Gråt.

Detta är ett svar på Karros inlägg.


Prison Break

Jag har kollat Prison Break och städan hela dagen. Haha vilket liv man har, men jaja, nu har man iallafall tillbaka mobilen och tjänat 100 svenska riksdaler. Tog min fars städvecka. Jepp, känner mig rik som tusan.

 

Förresten är jag något förtjust i Wentworth Miller, även om det inte är en sån smickrande bild där uppe. Han är riktigt snygg, jag säger bara det.


Vilken är bäst?
Jah! Det var ett tag sen sist, men nu kör vi!
Vilken är bäst, 1 eller 2?

Jag vill inte geeka...

... Men det har nu kommit ännu en trailer. Höhö. Måste säga att jag längtar till 19 november. De där filmerna är ju bara för mysiga!


Nu vare dags!

Nu var det dags! Det är hög tid att du börjar följa min blogg med bloglovin!

Sveriges stadskick, prov tomorrow


älska photobooth.

Pluggar för fulla muggar (älska rim haha) och dör en smula, skolfotona blev inge bra. Haha. Men pluggandet går bättre än förut. Jag har skrivit nio hela sidor. Haha. Ett pluggtips som är guld värt är att skriva om alla punkter på måldokumentet till frågor och sen svara på dem skriftiligt som om det vore ett prov, det fungerar verkligen, och sen har man ju alla svaren på papper sen! Asbra. Så gör jag alltid. :9


Punkt.


Jag suger på att göra tråkiga saker. Pluggandet går alltså inge vidare.

Jag gillar inte att plugga. Punkt.

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

 

Måste. Plugga. Nu. Nu. Måste pluuugggaaahh! *dör en långsam och mycket plågsam död när en bok äter upp mig bit för bit*Jag är en satasre, men inget går bra just nu :(


Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II
Fotograf: Jag.

Tjena mittbena.. Jag har många projekt på gång men inget går bra. Prioritering nummer 1 är skolan. Det går inte bra. Hah, sämre än förra året viklet är lite ironiskt. Jag längtar till höstlovet, då ska jag ta tag i allt. Få allt under kontroll typ.

Kanske ska börja med att gå och lägga mig lite tidigare? Livet blir roligare om man sover mer, det har jag lärt mig, men brukar inte sova speciellt mycket ändå!

Ibland får jag typ en jag-ska-leva-mina-drömmar-kick, vilket är väldigt härligt, för man känner sig helt oövervinnelig för en stund. Man sanningen är att jag kanske är oövervinnelig hela tiden? ;)

Det blir en regning höst men jag kan ändå fota!

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

Fotograf: Jag.

 

Jag skäms, det ar så fruktansvärt länge sedan jag fotade och visade er! Men nu äntligen har jag bilder på lager! Ska försöka fota ännu mer :) Gäller bara att ha tid för alla läxor. Förresten anar ni inte hur svårt det är att fota när det regnar! Man måste bära paraplyet, fokusera och hålla still så det blir skarp, vilket är mycket svårare än det låter kan jag lova! Jag hade ont nästan överallt efter ett tag, haha!

 

Tacksam för ärlig kritik! ♥Jag vill ha photoshop

Suck. Jag vill verkligen ha det där programmet... Tänk vilken dröm. Visst, det är väl inget fel med photosape och gimp (joo det är det) men det går liksom inte ens att jämföra.

Jag älskar att koda..?


Cool Chey.

Jag sitter här nu och ska sova, var bara tvungen att säga hej lite snabbt. Har gjort lite nytt på bloggdesignen, som ni ser. Det kommer ännu mer allt eftersom, det kan jag lova.

Imorgon har jag mycket för mig. Ska stå i caféterian på ip och sen ska jag vara boll-kalle (/boll-lisa) på ip också. Jag kommer vara helt slut.

Stack ut och fotade idag. Hade tänkt visa lite bilder, men nu blir det ju inte så nu dåra... Jag ska ju sova! Tihi! Godnatt alla! ♥

WOOW

Sjukt grym människa! Vissa immitationer är helt klockrena! Älskar jokern. naturbegåvning, det är vad denna kille är. Helt otroligt.


jepp, detta är en lyktstolpeFlummade lite i kurves. haha. Detta är alltså en av bilderna jag tog idag, ytterst tråkig. Var väldtigt tråkigt ljus ute, så det blev inte så många fina bilder. Ska visa de andra imorogn, jag måste dra mig bort från the dator nu.

NU BLIRE AV!!

Nu äntligen ska jag komma ut och fota. Visst jag har ogjorda läxor tills imorgon, men just nu bryr jag mig fanemej inte! Jag vill fota!! Bilderna kommer självfallet upp på bloggen senare! Svejs!


Ibland går det upp för mig att jag är coolast i världen. Det äger.

Goooossiiiip Giiiiiiiirl!

Nu är det den där dagen som jag längtat efter i en evighet! Den där dagen då gossip girl säsong 4 hade premiär igår, och avsnittet idag, atagligen, kommer upp på nätet. Åhhh vad jag har längtat! Det är inte uppe ännu, men snart så.. Snart!


Nu är den här!

Sådärja! Nu designen är uppe, men den är fortfarande inte klar. Ska fixa mer, men inte ikväll utan det få ske succesivt under några veckor här. Jag är iallafall nöjd. Vad tycker ni?

FÖRE:EFTER:


Ny design PÅ INGÅNG!

Smygtitt på det nya

 

Jepp, en ny design är på väg! har suttit hela dagen. Det tog tid eftersom jag ångrade mig hela tiden, men till slut kom jag fram till att det är enkelt som är snyggast. Höll på med massa andra former och färger, och det blev bara rörigt och jobbigt att se på, så enkelt ska det va! Jag tror jag ska lägga in nya ikväll, om jag har tid. Vi får se.

 

update: Kom på att det var söndag (blööööö) så det blir att sova istället för en ny design. -.-


Ny design i tankarna

Det är en ny säsong nu, vilket innebär att många gör nya designer, och visst börjar jag också bli sugen på något nytt och eftersom jag just har listat ut ett problem som jag har försökt lösa sedan jag började koda, är jag extra sugen. Muhahah!

Jag sitter just nu med penna och papper och skissar. Kul kul kul!

Jag har inte en kottko

Webcam, webcam, webcam. Tänk vad roligt man kan ha ^^

 

Tjabba, tjena, hallå, liksom bah. Jag är sjuk. Hatar att vara sjuk. Bajs. Ooops, mogna Harriet. Hittade den där bilden där uppe, ni ser säkert om ni tar fram förstoringsglas och blodhund, och kände att den visade hur perfekt jag är. Ursäkta min randomhet, jag har varit utan mina vänner hela dagen, då blir jag såhär. Haha. Jag gör en sköldpadda on the bild, kan ni göra en sköldpadda? Fett dåliga ni är då. Nää nu var jag dum..

 

Varför skriver jag ens?


Facebook + läxor = helt out of the window

Facebook + läxor är som sagt helt omöjligt. Verkligen helt hopplöst omöjligt. Den enda lösningen på mitt problem är väl att dumpa (löxorna) facebook och fokusera lite, men nej, det händer för mycket på den där förbannade hemsidan just nu för att jag ska kunna slita mig. Haha, vi hade spex-foto idag och jag fotade massa och la upp, så nu kommenterar alla och tar bilderna som profilbilder osv osv, de är kul. Men sen vare det där med läxorna...

Blivit mycket webcam på sista tiden, haha
Ineffektiv

Webcam äger. Riktigt snygg bild förresten, kan tänka mig att mitt skolfoto kommer likna den på pricken. Hah.

 

Jag har inget alls för mig. Riktigt, riktigt ineffektiv kallar jag mig själv just nu. Har, som jag nämnde tidigare, många läxor och ett prov att plugga till, men jag gör inget nyttigt av denna kväll. Det borde jag göra, men nu är den snart slut. Blabla, haha varför skriver jag när jag inte har något att säga?

 

Iallafall har jag tänkt lite... Funderar på att göra en mega come-back in i bloggandet. Ny design och hela köret. Vore fatiskt rätt kul, det är bara det är jag har så sjukligt mycket att göra (eller kanske bara ett svårt planerings-problem?) hela tiden. Vad har jag då för mig? - Jo, jag ska göra en tecknad film! Självklart kommer jag visa den när den är klar, men det kommer ju atagligen dröja till typ december... Det är då den ska vara klar också. Vi har filmfestival i skolan och jag ska tävla :)

 

Vore kanske kul att visa lite work in progess här i bloggen då? Så håller jag bloggandet igång på det sättet? (jag kommer till 99% inte få något svar på frågorna jag ställer, så jag pratar liksom mest med mig själv, haha)

 

Jag ska börja på filmen i helgen. Och jag ska rita för hand (vad har jag gett mig in på?!) typ 10 bilder per sekund. Suck och stön, har skrivkramp redan nu, haha.

 

Jag återkommer! Ciao! ♥


Skolfoto, Promarkers och en Hög med Läxor

Lite lagom seriösa bilder, sådär...

 

Sitter här och borde egentligen beta mig igenom det berg av läxor jag har till torsdag, men jag vill helt enkelt inte! Istället sitter jag och tecknar för första gånger på väldigt länge, och det känns hur skönt som helst. Älskar mina promarkers (så mycket att jag stoppar dem i munnen när jag tar kort med dem..? haha) och de äger sönder tillsammarns med mina bleed-proof-papper.

 

Senaste nytt:

Idag: Skolfoto. Hell on earth. Trivs som en fisk i öknen framför kameran. Jag vill vara bakom. Punkt slut. Skolfotot blev sämre än förut för jag...

... tog inte med hatten för lärarna sa att man inte ha hatt/mössa. Stort misstag då man visst fick det, och jag blev då plåtad utan min älskling till hatt.

... fick inte sitta ner utan stå upp. Längs upp. På stol. Fotad uderifrån. Wonderbart. Suck, i-landsproblem, i know. Men usch så jobbigt.

... insåg att även sista skolfotot i grundskolan skulle bli en katastrof.

... hade bajs-ont i huvud och hals.

 

Jag hatar skolfoto, let's keep it simple.


Bloggen är fortfarande död

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

Första veckan med kameran.

 

Tjaa, jag sitter och glor på klockan och fortsöker räkna ut hur bråttom jag har. Hehe. Går sådär eftersom jag inte vet när min träning börjar... Tjulahopp. Jag har inte lyckats klämma in bloggstunder så mycket som jag hoppats så bloggen är fortfarande död. Men konstigt är att alla inte har försvunnit helt..! Fortfande människor som kollar in, vilket är roligt.

 

Jag har nu kommit fram till att jag har bråttom så, svejs! I helgen ska jag forsöka komma iväg till sjön och fota. Måste bli slut på kamera-puasen nu! :)


RSS 2.0