!

Jag är på knashumör.

 

Kvällen nalkas, eller vad säger jag -den är ju redan här (!), och jag är på utgång. Blir en lugn kväll med vännerna i år. Eller.. det är i alla fall det jag planerat. Det brukar ju inte sluta helt lugnt, haha.

 

Drick nu inte för mycket, ta hand om er! Over and out.

 


stressen är min skugga

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

 

Fasen vad dålig jag är på att skriva! Jag tog det snäppet för lugnt under lovet, så allt plugg jag hade tänkt ta tag i kommer ikapp mig nu. Har även massor av bilder jag måste redigera från ett fotojobb jag hade. Jag var fotograf under en talangjakt så nu måste jag fixa bilder till alla deltagare. Knas.

 

Idag var det dramadrama i skolan. Rektorn kollade alla 9ors skåp efter alkohol, hah. Alla killar sjöng på scenen också. Man fick sig ett gott skratt, haha. Lärarna vill att det ska vara så fint.

 

Imorgon är det valborg, och det ska bli kul! Valborg misslyckas aldrig.

 

 


satan i gatan

Hej alla! Idag var mycket bättre än igår. Köpte Maggios nya album, som för övrigt är riktigt bra, och hämtade ut biljetterna till världpremiären till nya pirates of the caribbean-filmen. Livet leker! Imorgon ska jag på Veronica Maggios signering på Åhlens. Hon ska tydligen spela lite också, så det blir grymt. Smile smile :)

Jag fick en liten flipp nyss: Jag känner för att sticka ut och springa. Lite sent för det kanske. I helgen kanske det blir av. Eller kanske inte. Fast jo. (Jag borde sudda hela det här stycket.)

Brukar inte använda googlebilder, men idag känner jag mig lite bad-ass.


Hemska dag.

Usch. Dålig dag idag. Första skoldagen efter ett långt och härligt lov brukar ju inte vara så uppsakttad, men jag klagar ändå. Höll i fotbollsträning som vanligt klockan 17.30, och som vanligt lyssnade de inte. Jag skrek halsen av mig. Suck. Haha, jag är en munter prick.

Aja, våren är fortfarande här i alla fall. Det är bra.

Canon EOS 450D + EF 50/1.8 II

 

 


Bättre sent än aldrig.

Haha, jag råkade glömma att publicera detta inlägg igår. Smartass. Hade skrivit det och allt. Men men, bättre sent än aldrig.

Han vinkar visst.

 

Påsken är inte nyttig. Har ätit snäppet för stora mägnder godis, med det väntade resultatet: Jag mår lite illa. Och dessutom är mitt påskägg tomt, så det är ju surt.

 

I alla fall: Det jag skulle komma till är att jag har varit borta från bloggen väldigt länge och därför är jag lite rostig (haha låter inte så lite bloggen-är-min-värld). Jag står nu inför det stora problemet med att hitta intressanta saker att publicera. Är det något ni, hela den stora världen som läser detta, skulle vilja se mig framföra? Jag har inte ens några förslag.. Snopet.

 

Fundera lite på saken! Nu ska jag läsa igenom alla kommentarer. Wish me luck.


King Kong, Korv, Hej, Makaroner.

Haha rubriken blev till när jag bad alla i familjen säga ett ord var. Har man inpirationstorka så har man.

Påsklovet lider mot sitt slut (säger man ens så?) och det är nu bara ett par dagar kvar. Det som är kvar är påsklovets stora grej: Påsken. Imorgon ska familjen ut till stugan och leta ägg, rulla ägg och fira påsk för fullt. Hoppas det fina vädret håller i sig!

Man längtar lite till sommaren när solen skiner på som den gör nu. Kommer bli så kul i sommar!! Har många plåtningar som jag ska genomföra och bambam. Hade tänkt plåta en massa nu under lovet, men tråkigt nog har det inte blivit av.. Det är väldigt synd. Hm.

De preliminära antagningsbeskeden om gymnasieansökan har kommit nu. Ser ut som om jag kommer in på allt jag sökte, så det känns ju skönt. Bra att veta att man har en skola o gå på nästa år. Förresten gick det bra på båda atagningsproven jag gjorde! Jag fick 10/10 poäng från Kungsten och på Kulturama fick jag 18/20 poäng! Smile :)

Nu blev det en hel liten bok för er att läsa, men det är ju bara trevligt, inte sant? Jag vet ju att ni har saknat mina vackra ord myyycket. Säg ja.

Nu har jag samlat ihop mina vänner och vi ska sticka ut någonstans, ingen går säker ;)

Ha en trevlig påskafton imorgon!

Och däääääär är hon

Hej, mina kära! Nu är jag tillbaka. Blev en lite längre paus än jag först tänkt mig, en månad går fort ibland! Haha statistiken har sjunkit till typ icke-existerande. Mycket har jag hunnit med i alla fall. Har fyllt 16 (aldrig försent att gratta haha), har skaffat mig ett batterigrepp, våren har kommit (kan inte bli lyckligare), jag har kämpat mig genom skolan och det är nu påsklov! Helt underbart. Har funderat över en ny design, man blir ju lite sugen när man ser att alla gör nya, men jag kommer inte fram till vad jag vill göra för något! Några förslag?

Solen skiner hela dagarna och jag äter mig fet (och fattig) på glass. Man märker hur alla tinar upp efter vintern, haha. Alla blir ju mycket gladare på våren!

Jag och Karro igår. Sol ♥RSS 2.0