Fotografen

Oredigerad. Fotad med en 7 megapixlars kompaktkamera.

Redigerad. Det enda jag gjorde var att öka kontrasterna och öka ljusstyrkan. Går o göra i photoscape, till exempel.

 

Vem säger att man inte kan få ett bra resultat när man fotar med en kompaktkamera? Lite basic redigering är allt som behövs! Man redigerar ju bilderna när man fotar med en systemkamera också. Sluta inte fotografera för att ni tycker att er kamera inte duger, världen kan gå miste om en riktig talang!

 

Det finns massor av bra gratisprogram som man kan ladda ner. Gimp och Photoscape är två toppenprogram som jag använde flitigt innan jag skaffade mig ps i julas. Googla!

 

Sen finns det andra möjligheter en systemkamera öppnar upp, så som rå-format, objektiv, externa bilxtar och att kunna fotografera manuellt, men om du vet med dig att du ändå bara håller dig dig full automatik tycker jag inte du ska lägga pengar på en systemkamera, satsa då istället på redigeringen! Haha, har så jäkla mycket att säga på det här ämnet, men idag försökte jag fatta mig kort. Stick nu ut och ta och helt amazing bilder! :D


Kommentarer
Postat av: Sandra

Härlig bild. :)

2011-02-24 @ 21:20:59
URL: http://kandii.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Haha, du är för härlig!Sedan vill jag bara säga att jag verkligen uppskattar att du tar dig tid att läsa och kommentera mina inlägg! Eftersom det inte är så många som kommenterar regelbundet brukar jag lägga extra märke till de som kommenterar ofta ;)Tack!

2011-02-24 @ 22:15:56
URL: http://santapola.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Bra svar ;) Nej men jag tycker vi delar på äran i så fall :D Utan härliga läsare som förstår sig på min härlighet (?) vore min blogg inte lika härlig. Eller nåt.

2011-02-24 @ 22:28:04
URL: http://santapola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0