Jag är den lataste personen jag känner.

Dagens fotoplaner blev inte av. Väldigt synd, men det får väl bli av någon annan gång eller något! Efter att jag tränat tjejerna (jag är ju fotbollstränare, remember? haha) gick jag hem, satte mig i sängen med datorn och kollade på Bones. Bara jag som älskar den serien? (Antagligen) Efter ett tag lyckades jag samla viljestyrka till att resa mig upp och ta mig en dusch, och  återvände sedan till sängen och datorn. Så jaa.. Nästan hela min dag har spenderats i min säng tillsammans med min katt. Köpte nya byxor igår förresten, men jag är för lat för att fixa en bra bild, så det fick räcka med en webcambild.

 

Nu ska jag kolla Bones. Hoppas ni haft en trevlig dag!

(lite tragiskt inlägg hahaha)


Kommentarer
Postat av: Emelie & Kamilla - Vi tipsar!

haha vi är oxå lata :P

2011-02-19 @ 18:18:30
URL: http://emeliekamilla.blogg.se/
Postat av: MICHAELA D

Svar: Det var bara jag som fotade Isabella :)

2011-02-19 @ 20:57:14
URL: http://michaelaa.webblogg.se/
Postat av: EmelieR.D 'photography,fashion and me

Vilket fint hår du har ! :D

2011-02-20 @ 10:28:25
URL: http://emelie.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

sv, Haha jag har våndats en hel del över detta beslut.. haha! Men nu har jag bestämt mig, de kan få ett bättre hem, med någon som faktiskt använder dem kontinuerligt ;P

2011-02-20 @ 13:07:22
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Maria

Jag är precis lika lat. Om inte latare? :Psv: Angående din fråga om det finska skolsystemet: jag är inte särskilt insatt i hur skolsystemet är uppbyggt i Sverige, men vad jag förstått så är det verkligen stora skillnader. Främst i betyggivningen och uppbyggnaden av läsåren. Testa att googla på "finska skolsystemet" så kanske det kommer upp några bra resultat.

Alla vi som går sista året i gymnasiet är som sagt lediga nu ända fram tills dess att vi börjar i en annan skola på hösten. Vi är lediga för att kunna plugga hela dagarna till studentskrivningarna. Studentskrivningarna är våra slutprov i de ämnen som vi valt att skriva sådana i (minst fyra stycken). Sedan när man söker in till andra skolor efter gymnasiet så kollar de nästan enbart på ens resultat i studentskrivningarna.

2011-02-20 @ 13:50:33
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0